Over ons

Welkom bij 123cellenbeton.nl, dé specialist op het gebied van cellenbeton. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton. Waar de reguliere groothandels niet op maat kunnen leveren, kunnen wij dat wel.

Bij ons bent u niet gebonden aan een vaste hoeveelheid, wij leveren per wand, per pallet of per los blok als dat nodig is.

Wij bieden de unieke service van wanden op maat. Het werkt heel eenvoudig, makkelijk en snel: U geeft ons de maten door van uw wand, en u krijgt de blokken, precies op maat gezaagd, bij u thuis of op uw bouw geleverd. Zo heeft u nooit te weinig of te veel blokken en het bespaart u de tijd en moeite van het zelf zagen. Dit is de meest efficiënte en voordelige manier van wanden bouwen met cellenbeton.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij adviseren u graag. Mocht de wand ingewikkeld zijn om in te meten in verband met schuine hoeken en dergelijke, dan komen wij graag bij u langs om dit op professionele wijze voor u te doen.

Wij leveren maatwerk en gaan net een stap verder om ervoor te zorgen dat u de perfecte scheidingswand kunt plaatsen.