Maatwerk

Maatwerk
Het unieke aan 123cellenbeton is het maatwerk dat we leveren. Of u nu een scheidingswand gaat plaatsen in de woonkamer of een wand in de badkamer, wij leveren uw wand op maat bij u af. In cellenbeton blokken wel te verstaan. Cellenbeton heeft brandwerende eigenschappen en is de snelste en makkelijke manier om wanden te plaatsen in uw huis of bedrijf.

Hoe werkt het?
De werkwijze van 123cellenbeton is heel eenvoudig: u geeft ons de afmetingen van uw wand of wanden door. Denk hierbij ook aan de eventuele gaten voor stopcontacten en dergelijke. Wij zagen de blokken precies voor u op maat en stapelen deze netjes op een pallet. Deze leveren we bij u af. Op deze manier hoeft u nooit blokken bij te bestellen en heeft u nooit blokken over. Ook voor cellenbetonlijm kunt u bij ons terecht.

Uw wand(en) laten plaatsen
U kunt er bij ons ook voor kiezen om de gehele wand door ons te laten plaatsen. Onze ervaren bouwvakkers bouwen uw wand(en) op vakkundige wijze op. Vraag vrijblijvend een prijsopgave op voor het laten plaatsen van uw wand(en), via het contactformulier op deze website.

Meetservice
Mocht de wand die u wilt plaatsen schuine hoeken hebben of op andere wijze moeilijk op te meten zijn, kunnen wij in overleg de wand voor u op komen meten. Dit om te voorkomen dat de afmetingen bij levering niet blijken te kloppen.
Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden op het gebied van meten en leveren. Wij staan voor u klaar met een eerlijk en betrouwbaar advies.