Cellenbetonblokken prijs

Cellenbeton is een relatief goedkoop product om mee te bouwen. Omdat de blokken vrij groot zijn, heeft u er natuurlijk minder van nodig dan van bijvoorbeeld bakstenen. Ook vanwege de tijdswinst die u behaalt door het bouwen met cellenbeton is het een voordelig bouwmateriaal. De prijs van cellenbetonblokken is bij 123cellenbeton zeer scherp. Dit komt omdat wij enkel cellenbeton of gasbeton leveren van het merk H + H, dat iets minder bekend is dat het meest bekende merk Ytong, maar een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding heeft.

De prijs van cellenbeton ligt bij ons op €1,16 incl. BTW voor de kleinste blok in ons assortiment en €4,66 incl. BTW voor de meest standaard blok met afmetingen van 600 mm x 400 mm x 100 mm. De duurste blok die wij in ons assortiment hebben is de latei met een afmeting van 1500 mm x 250 mm x 150 mm. Deze kost €55,00 incl. BTW maar dit is ook een zeer specifieke maat die lang niet altijd nodig is.

Cellenbeton op maat

De cellenbeton prijs is bij ons ook gunstiger omdat wij precies op maat leveren. U geeft ons de afmetingen door van de wand of wanden die u wilt bouwen en wij zagen voor u de blokken op maat. Dit betekent dat u geen blok te veel ontvangt of betaalt en dat u geen kosten hoeft te maken om afval weg te brengen na het bouwen van de wand. U heeft geen afval en u heeft geen stof  omdat alle blokken al op maat gezaagd zijn.

Service

Wij komen uw cellenbeton op maat graag bij u leveren thuis of op de bouwplaats. Tot een bedrag van € 500,– betaalt u hiervoor slechts € 39,95 transportkosten en bij een bestelling boven de € 500,– betaalt u zelfs helemaal géén transportkosten. Als u tijdens werkdagen bestelt, kunnen wij binnen 48 uur bij u leveren. We zorgen ervoor dat de producten met zorg worden verpakt en verzonden.

Mocht u vragen hebben over het bouwen met cellenbeton staan onze specialisten altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van een betrouwbaar advies.

Blok 600mm x 400mm x 100mm
Blok 600mm x 400mm x 100mm
Latei 1250mm x 100mm x 125mm
Latei 1250mm x 100mm x 125mm
Maatwerkblok
Maatwerkblok